ecovatios, Distribuïdor Oficial de SunPower, estarà present a EFINTEC Barcelona, la fira de referència del sector de l’energia a Catalunya.

En aquesta nova edició, us presentarem les últimes novetats de SunPower a nivell de producte. A més, podrem mostrar-te el funcionament de la nostra botiga online, amb la qual, no només podràs gestionar comandes de forma senzilla, sinó que, a més, podràs conèixer la disponibilitat actual i futura de cada mòdul, o dimensionar en 3 clics les instal·lacions de tipus AC amb el microinversor Enphase.

També podrem comentar amb vosaltres les novetats del nou Performance 6 Bifacial, un panell comercial dissenyat per millorar el rendiment i incrementar la rendibilitat de les instal·lacions industrials.

L’edició d’enguany tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre, us esperem a l’estand 136 A.

 Este año ecovatios, Distribuidor Oficial de SunPower, estará presente en EFINTEC Barcelona, la feria de referencia del sector de la instalación y la energía de Barcelona.

En esta nueva edición os acercaremos las últimas novedades de SunPower a nivel de producto y servicio. Además, podremos mostrarte el funcionamiento de nuestra tienda online, con la que, no solo podrás gestionar pedidos de forma sencilla, si no que, además, podrás conocer la disponibilidad actual y futura de cada módulo o dimensionar en 3 clicks las instalaciones de tipo AC con el microinversor Enphase.

También podremos comentar con vosotros las novedades del nuevo Performance 6 Bifacial, un panel comercial diseñado para mejorar el rendimiento de las instalaciones industriales.

La edición de este año tendrá lugar los días 20 y 21 de octubre, os esperamos en el stand 136 A.